Szolgáltatások

Szolgáltatásainkkal a növekvő érdeklődést szeretnénk kielégíteni és egyfajta hiányt pótolni. Az igények és megrendelések változatossága miatt áraink is esetenként eltérőek, kérjük érdeklődjön!

Láncfűzés

Ásványbolt szolgáltatásai 1Elszakadt, megnyúlt, megrongálódott láncok újrafűzése, igény szerint csomózással, szükség esetén zárcserével. A fűzéshez választhatóan különféle anyagokat használunk fel (cérna, láncselyem, damil, vékony acél-, réz-, ezüstsodrony, ), amelyek nagy teherbírásúak és használat közben biztosítják a lánc megfelelő esését és kiterülését.

Kőcsiszolás, kőpótlás

Vállaljuk különféle drágakövek, nemes kövek megmunkálását, vágását, megadott méretre történő csiszolását és polírozását. Lehetőség van régi ékszerekből elveszett vagy csak megunt, megkopott kövek pótlására, illetve cseréjére. A gyémánt kivételével gyakorlatilag bármilyen kőből vagy ásványból tudunk dolgozni a hozott anyagot is beleértve.

Egyedi ékszerek kivitelezése

Ásványbolt szolgáltatások 2Amennyiben Ön a saját elképzelései alapján tervezett ékszert szeretne viselni és a kivitelezéssel gondjai támadtak, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Szükség esetén segítünk a tervezésben és a megfelelő anyagok kiválasztásában.

Ásvány-és kőzethatározás

Felsőfokú szakirányú végzettséggel, közel 40 éves ásványgyűjtői tapasztalattal és a szükséges segédanyagok, illetve műszerek birtokában vállalunk ásvány, kőzet, és drágakő határozást.

Oktató és magánygyűjtemények összeállítása, szaktanácsadás

Oktatási intézményeknek nyújtunk szakmai segítséget bemutató jellegű ásvány illetve kőzetgyűjtemények összeállításában, valamint magánszemélyek esetében a hobby gyűjtemények fejlesztésében.

Nagykereskedelem

Igény szerint viszonteladókat is kiszolgálunk. Nagyobb (első esetben 200.000 Ft feletti) megrendelés esetén a kínálatunkban szereplő valamennyi termékre jelentős árkedvezményt biztosítunk, mely a rendelés nagyságával arányosan növekszik. Kérjük érdeklődjön!

Ásványbolt

8360 Keszthely, Kossuth u. 8. (sétáló utca)

Ásványbolt budapesti áruátvételi pontja és árubemutatás előzetes egyeztetéssel.

Budapest, Széna tér, Hattyú Ház

Tel.: +36 (30) 273-7823
E-mail: asvanykeszthely@gmail.com
Bolti telefon: +36 (30) 163-4505

Nyitva tartás

Egész évben NYITVA!

Hétfőtől péntekig: 9.30-17.30
Szombaton: 9.30-13.30

A fentitől eltérő időpontokban is nyitva tartunk, előzetes egyeztetés után.