Kianit (disztén)

Disztén, Kyanit, kristály, ásványékszerek, kyanit medál, marokkő, gyógyító kövek,

Kianit marokkő

Kianit(disztén) ásvány kék színű remek kristályából csiszolt marokkő különlegesség. Lelőhelye Brazília. A jól fejlett csiszolható kristályok ritkák, az ékszeriparban és a gyűjtők körében is keresettek. Az ezoterikus nemeskő gyógyászatban védőkőként, valamint a megértés és kommunikáció köveként használják.

Méret: 3,6 cm
Kianit
9.800.-Ft

Kianit ásvány

Kianit (disztén) ásvány búzavirág kék, oszlopos kifejlődésű kristályainak halmaza Brazíliából. Jellegzetes metamorf ásvány, agyagos üledékek nagy nyomáson bekövetkező átalakulása során keletkezik. Kémiai összetétele alumínium szilikát. Régi elnevezése (disztén: kétféle erősségű) arra a fizikai tulajdonságára utal, hogy keménysége változó. A kristálytani hossztengellyel párhuzamosan más mint arra merőlegesen. A kristályok hossza a bemutatott darabon eléri a 10 cm-t, a fehér színű kísérő ásvány kvarc.

Méret: 12 cm
Kianit
18.600.-Ft

Kianit és akvamarin gyűrű

Kianit és akvamarin kövekkel díszített ezüst gyűrű. A kianit 15x8 mm nagyságú domború csiszolású kaboson, az akvamarin 13x8 mm nagyságú természetes oszlopos kristály. A két ásvány együtt jelentős ezoterikus hatással is rendelkezik. A gyűrű mérete 60-62 között változtatható.

Méret: 60-62
Kianit és akvamarin köves gyűrű
22.500.-Ft

Kyanit ékszer együttes

Domború csiszolású, ovális alakú, csodaszép kék színű kyanit (disztén) szemekből füzött nyaklánc, karkötő és fülbevaló kollekció. A tartósság növelése érdekében a fűzés során a szemek közé apró csomók lettek kötve. Mindkét karabíner zár és a fülbevaló beszúrója ezüstből készült. Ínyenceknek!!

Méret: Szemnagyság 12x9 mm, hoossz 45 és 20 cm
Kyanit szett
25.900.-Ft

Vissza az oldal tetejére

Ásványbolt

8360 Keszthely, Kossuth u. 8. (sétáló utca)

Ásványbolt budapesti áruátvételi pontja és árubemutatás előzetes egyeztetéssel.

Budapest, Széna tér, Hattyú Ház

Tel.: +36 (30) 273-7823
E-mail: asvanykeszthely@gmail.com
Bolti telefon: +36 (30) 163-4505

Nyitva tartás

Egész évben NYITVA!

Hétfőtől péntekig: 9.30-17.30
Szombaton: 9.30-13.30

A fentitől eltérő időpontokban is nyitva tartunk, előzetes egyeztetés után.